Passa al contingut principal

CICLE SUPERIOR. Bienvenidos - Javier Fesser #joemquedoacasa


Hola a tothom? Com esteu? Esperem que estigueu súper bé!

Aquesta setmana us volem convidar a viatjar a un altre continent. Viatgem a Amèrica Llatina! Concretament, al ben mig de la República del Perú!! Coneixeu aquest país? Hi heu estat mai? Coneixeu algun amic o amiga d'allà? Sabríeu situar-lo en el mapa? És un país fantàstic. Anem a descobrir algunes curiositats d'aquesta país!! Som-hi!! 

Bandera del Perú. - YouTube

Viaja a Peru y Conoce la cordillera de los Andes


Sabeu que hi ha més de 1.800 espècies diferents d'aus? És la segona regió amb més diversitat de tot el planeta!

Global Big Day: Conoce a las 10 aves emblemáticas del Perú ... 

Perú es el mejor destino del mundo para la observación de aves ...

Detenido en Logroño un traficante de aves desde Perú a España

Sabeu que a la República del Perú hi ha les famoses ruïnes del Machu Picchu?

Machu Picchu: Santuario Histórico de Machu Picchu | Perú Travel

Sabeu que en aquest país podem trobar fins a 90 microclimes diferents i, per això, és un dels països amb més diversitat del món?

Clima del Perú - Wikipedia, la enciclopedia libre

I, per acabar, sabeu que la civilització més antiga que s'ha trobat mai ha estat a la República del Perú. Aquesta es deia civilització Caral i va començar entre el 3000 i el 1700 aC.

Caral - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La República del Perú és un país fascinant i, per això, us convidem a conèixer-lo amb la proposta que us fem arribar. Concretament, volem compartir amb tots i totes vosaltres un documental de Javier Fesser en el que ens explica el dia a dia d'uns nens i les seves aventures per anar a l'escola; i un fet molt important,l'arribada d'internet a l'escola


BIENVENIDOS. Trailer - YouTube

Com cada setmana, totes les propostes les trobareu al Google Classroom!

Fins aviat!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!