Passa al contingut principal

CICLE SUPERIOR - Quantes religions coneixes? #JoEmQuedoaCasa




Hola a tothom! Com esteu? Les setmanes van passant i, cada dia, estem més a prop de trobar-nos tots un altre cop! Els mestres i les mestres de cicle superior en tenim moltes ganes!


Aquesta setmana us fem arribar una proposta per continuar ampliant els vostres coneixements al voltant del món. Esteu preparats i preparades? Us proposem conèixer les diferents religions del món!! Us animeu en aquest viatge pel món? 








Com ja sabeu, al món hi ha moltes societats amb trets culturals diferents que les fan ser úniques i irrepetibles. Aquesta setmana us proposem descobrir les diferents característiques que envolten les religions així com conèixer altres costums i tradicions... Vivim en un món cada dia més global i, com a persones que compartim un mateix espai, la Terra, hem de respectar i conèixer les altres cultures i tradicions. Saber-ho, ens farà ser més bones persones. 



Per fer-ho, us volem proposar una recepta inclusiva. Voleu saber els ingredients d'aquesta recepta? 












Us animeu a acabar aquesta recepta inclusiva? Quins altres ingredients posaríeu? Envieu-nos les vostres imatges amb els ingredients! Entre tots i totes, farem un gran plat!!



Així doncs, per continuar explorant cadascun d'aquests ingredients, al Google Classroom trobareu totes les propostes que us fem arribar envers Quantes religions coneixes?! #JoEmQuedoaCasa #CICLE SUPERIOR

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!