Passa al contingut principal

NOVES PROPOSTES DE CICLE INICIAL

ÀMBIT MATEMÀTIC.


  1. Comptem tocant.
Et proposem que utilitzis les peces de Lego o altres materials encaixables per treballar els números que van de l’1 fins a 99.

ÀMBIT LINGÜÍSTIC
  1. Quan tornem a l’escola serà molt important que ens continuem rentant les mans sovint, tal com estem fent aquests dies a casa. Què et sembla si dissenyes un cartell amb un lema impactant i una imatge entenedora i atractiva que convidi a rentar-se les mans?

  1. ENGLISH:
This week I propose you to create a memory game about BUGS / INSECTS. Draw two pictures of the same bug and write down the name.
Colour it and cut with scissors.
If you don’t want to draw, print the examples. Remember to write down the name of the bugs!





 ÀMBIT CONEIXEMENT DEL MEDI.

1. Experimentem.
Dins la web bmatheroes trobareu experiments científics. Fan un experiment en directe cada dijous a les 6h de la tarda. Però, si ho preferiu, podeu veure els vídeos i fer els experiments quan us vagi bé. Si en feu algun i us ve de gust, podeu explicar-nos com us ha anat o ens envieu alguna foto. Aquí teniu l’enllaç del bmatheroes:

ÀMBIT ARTÍSTIC

MÚSICA.
Proposta en vídeo. Creem un rap?


Hola! Aquí us deixem la proposta de música d’aquesta setmana. Mireu el vídeo i feu ballar la vostra imaginació, segur que us surten coses genials!

Aquí mateix us deixem l’àudio amb la base musical que heu de fer servir per poder elaborar el vostre rap. No és molt llarga, suposo que l’heu escoltat al vídeo quan jo faig el meu. Recordeu deixar passar uns 4-5 segons abans de començar a cantar el vostre rap per poder sentir la música d’introducció.

ÀUDIO BASE MUSICAL: https://youtu.be/m8fI0QcDocI

Espero que us ho passeu molt bé fent aquesta proposta!

M’ho podeu enviar a cristinatorres@escolaparcdelaigua.cat

ART:  Here you have three easy tutorials to make some artworks using paper handprints. I hope you enjoy it!


Salutacions,
Cicle Inicial.














Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!