Passa al contingut principal

PROPOSTES CICLE INICIAL #JoTambéEmQuedoACasa


LLISTAT DE PROPOSTES:
ÀMBIT MATEMÀTIC.
  1. Mesurar diferents mobles de la casa (sofà, taula, cadira, llit, armari, porta, quadres,.....), així com diferents joguines que tinguis a l’habitació. Desprès ho ordenes de major llargada a menor.
  2. Juga amb algú/na de casa a LA NORMA DEL ROBOT. Escriu normes diferents (per exemple +3) en un tros de paper i guarda’l en una capsa. Demana a algu/na de la família que digui el nombre que entra. Calcula i digues quin surt. Jugueu a endevinar la norma.
  1. RESTA PORTANT-NE (recomanat per segon)
Aquí teniu un video que us animarà a començar o continuar les restes portant, per començar amb humor :)
A més a més us enllacem un conte que ho expliquen pas a pas ...
Apa, us animeu a inventar-vos una història com la del conte que hagueu de resoldre una resta portant?
La podeu escriure o bé enregistrar-la, tenim moltes ganes de veure-us.
 ÀMBIT LINGÜÍSTIC
  1. Escriu una recepta que pugueu fer a casa. Tria els ingredients que necessites i escriu els passos a seguir per aconseguir la recepta.
  2. Juguem
3
      3. ENGLISH:
SPRING:
Story:
                        Spring has come: https://www.youtube.com/watch?v=38xwpe8NFOI

Songs:
                        Bugs Vocabulary: https://www.youtube.com/watch?v=tksBMUzZUAs

ÀMBIT CONEIXEMENT DEL MEDI.
  1. Visualitzar a través del google maps llocs emblemàtics de la nostra ciutat. (la nostra casa, la nostra escola, la Seu Vella, la Paeria, el riu Segre, la Llotja, la Catedral, el carrer Major,...)


ÀMBIT ARTÍSTIC
  1. MÚSICA.
     ARA QUE JA HA ARRIBAT LA PRIMAVERA, ESCOLTA L'AUDICIÓ DE VIVALDI SOBRE LA PRIMAVERA I FES UN DIBUIX MENTRE L'ESCOLTES: https://youtu.be/l4Ad6pZ8vEQ
     Construeix el teu propi pentagrama: https://youtu.be/_MfnxMK-WE8
  1. ART: Here you have two tutorials to make animals with clothespins. I hope you can enjoy it!

LINKS INTERESSANTS:

Salutacions,
Cicle Inicial.















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!