DEL CAMP A LA CUINA. L'AVENTURA DE LA PRODUCCIÓ ECOLÒGICA"
Ha vingut l’Estefania a l’escola per fer una activitat molt bonica amb els infants de 3r dins de “Setmana Bio” que ens proposen des del Departament d’Agricultura.
Han vingut uns infants de cicle superior per compartir aquesta activitat.
- El cicle de vida animal
- Les ovelles netegen el sotabosc amb les pastures. La ramaderia extensiva fa que hi hagin menys incendis.
- La fruita dels arbres fruiters i la llet i formatge de les ovelles
- Els productes ecològics van a parar a alguns menjadors escolars i al mercat (productes ecològics). A la nostra escola utilitzem productes de proximitat i aliments ecològics.
- Els productes porten distintius. Aquests són diferents tenint en compte el lloc de la producció. Hem vist com és el distintiu de Catalunya.
Hem fet Jocs
- Roda d’estacions: cada producte a l’estació que es recull.
- Recerca: buscar animals, hortalisses… en unes làmines amb imatges diferents.
- Preguntes i respostes: una pregunta i tres opcions de resposta
Comentaris