Passa al contingut principal

L'ALUMNAT DE SISÈ VA A "EL GRAN DICTAT"


ELS NENS I NENES DE 6È I LES SEVES FAMÍLIES DE L'ESCOLA PARC DE L'AIGUA VAN AL PROGRAMA DE TV3 DE "EL GRAN DICTAT" COM A ESPECTADORS A BARCELONA.

El dia 17 de febrer, l’alumnat de 6è i les seves famílies han anat a Barcelona, al programa de TV3 "El Gran Dictat" a fer d'espectadors.
Van marxar molt matí amb dos autocars perquè eren una collada. 

Es va començar a gravar a dos quarts de dues i acabar a dos quarts de set. La gravació està prevista que s’emeti a finals de mes. Es van gravar tres programes.

La proposta d'anar al programa "El Gran Dictat" va sortir del fill de la tutora de 6è B, qui fa d'animador allí al plató. 

Al final va convèncer al director del programa perquè tot 6è pogués fer de públic. 

Després d'haver-hi anat, els alumnes de 6è és van emportar un bon record de TV3 "una motxilla"  i una experiència inoblidable.

Eloi i Alejandro

Comentaris

Anònim ha dit…
Que bé que ens ho vam passar!!!

LUCIA MENDELSOHN
ESTHER MUÑOZ
EMMA MORALES
Anònim ha dit…
Molt guay .
Eric f
Anònim ha dit…
jo no surto!!!:C




Sami Alilat M.
Unknown ha dit…
Nosatres vam anar i ser un dia molt divertit perquè vam sortir a la tele

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!