Passa al contingut principal

CONTE "EL BOSC MÀGIC"

                           EL BOSC MÀGIC

Hi havia una vegada dos germans que es deien Albert i Arnau, el més gran era l’Albert que tenia 11 anys i l’Arnau en tenia 10. Un dia estaven caminant pel bosc quan es van trobar una cova. Els dos germans tots decidits van entrar-hi i... no s'ho podien acabar de creure!!! Hi havia dues armadures de ferro amb una espasa i també hi havia un arc amb fletxes.
L’Arnau va llegir un cartell que hi ficava: les armadures, l’espasa, l’arc i les fletxes són per als elegits per matar al monstre ‘’ Speed Fire’’. Els dos germans, mirant-se amb una mirada desconfiada, van posar-se les armadures i van agafar l’espasa i l’arc amb les fletxes. Seguidament un mapa que estava al seu davant els va guiar per saber on estava el ‘’speed fire’’. Decididament van anar a buscar-lo i pel camí es van trobar un escut. L’Albert el va agafar i van continuar amb l’aventura.
Quan van veure al ‘’speed fire’’ se’ls va posar els ulls com unes taronges. Els dos germans van combinar les seves forces per derrotar-lo i ho van aconseguir. El van matar i van deixar dos bastons de foc.
Al tornar cap a casa van celebrar la seva victòria amb tots els animals del bosc, una arpa que els feia música i amb l’arc feien punteria.

Va ser el millor dia dels dos germans sempre el recordaran a la seva memòria.  

ALBERT7

Comentaris

Anònim ha dit…
moooolt bé brohter !!!!

Yesenia

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!