Passa al contingut principal

Trobada Esportiva de la Bordeta

El passat dijous, 18 d'Abril, els i les alumnes de 4t vam gaudir de la primera Trobada Esportiva de la Bordeta. 

En aquesta trobada, organitzada des del Pla Educatiu d'Entorn, ens vam trobar tots els i les alumnes de 4t de les diferents escoles de la Bordeta (Escola Joan Maragall, CEE l'Esperança, Escola Enric Farreny, Escola el Carme i Escola Parc de l'Aigua) i de l'institut Maria Rúbies per gaudir d'un mati ple d'activitat física i jocs.

També agraïm al Consell Esportiu del Segrià per la seva aportació de recursos humans i materials per aquesta jornada.

Ens ho vam passar d'allò més bé!









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!