Passa al contingut principal

FESTIVAL INTANGIBLE, CICLE SUPERIOR

El passat 26 i el 27 d’octubre els nens i nenes de cicle superior vam anar al festival Intangible. Aquesta Edició anava dedicada al bioquímic Joan Oró, ja que enguany és el centenari del seu naixement.

Durant l’exposició vam veure les següents obres:

“Grafia animada per a després del diluvi” de Laura Ginés. Aquesta obra estava feta amb col·laboració amb l’alumnat de l’EAM (Escola d’Art Municipal) de Lleida. Vam poder experimentar amb el piano i quan tocaves una tecla sortia un dibuix i un so, com si fos una animació.

“S/T Escenario” de Chema Madoz, vam veure una fotografia digital d’un escenari on hi havia una cortina i davant una lluna.

“Algorisme despullat” d’Anna Carreras. En aquesta obra vam observar un calendari amb una imatge per a cada dia. Aquestes imatges estaven fetes per una màquina. L'artista volia comprovar si la lluna té efectes sobre aquesta màquina i sobre la imatge que es va creant cada dia. Nosaltres hem pogut veure que cada una d’aquelles imatges era diferent de l'anterior.

L’última obra “La papapallona de l’Alfacada” d’Alba G. Corral, era un vídeo del procés de creació de l’obra on vam poder veure el traç del dibuix de manera simètrica. En aquest es veia una papallona de colors vius, tot i que alguns companys i companyes hi veien un drac xinès, un elefant…


Aquesta exposició ens va semblar força diferent de les obres que estem acostumats a veure, ja que es tractava d’obres d’art generatiu!


Aquí podreu veure unes quantes imatges.


Ares F. i Mara C.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!