Passa al contingut principal

PRIMERA SORTIDA DEL CICLE SUPERIOR A LA FUNDACIÓ SORIGUÉ

El passat dimarts tot el cicle superior vam visitar  la fundació Sorigué. Allí, vam poder veure l’exposició “la vida en emergència” de Juan Zamora, que explica que el planeta terra està en crisi i ens hem de replantejar la manera en què vivim.  Vam veure diferents sales en les quals hi havia diferents mostres d’art, on podíem anar observant diferents elements del planeta terra com plantes extingides, insectes, plaques de petri amb mostres de fongs i bacteris que podem trobar en la ciutat de Lleida…

El que més ens va cridar l’atenció va ser l’exposició on vam poder apreciar la luminescència en les plantes.

L’exposició ens va fer reflexionar com convivim els humans amb les altres espècies. 

Tot i que vam agafar un dia plujós, vam poder gaudir de les activitats. 


6èC

Cicle Superior

Podeu clicar sobre la imatge per veure més fotos de la sortida







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!