Passa al contingut principal

CICLE SUPERIOR #JoEmQuedoACasa

Hola nois i noies de Cicle Superior! 

L'equip de mestres us volem recordar que podeu accedir al CLASSROOM "Jo em quedo a casa", un espai on trobareu diferents enllaços amb recomanacions i suggeriments per aquests dies i també notícies, activitats i jocs que podreu realitzar i/o compartir en família. 
Aprofitem per informar-vos que hi hem creat dos nous TREBALLS DE CLASSE:

- "Compartim vivències" - En aquesta carpeta podeu penjar els vostres escrits: vivències, anècdotes, contes... 

"Fotos i vídeos". En aquesta carpeta podeu penjar les vostres fotos o vídeos sobre el treball que aneu fent o simplement explicar una vivència que vulgueu compartir amb tots nosaltres.

Ens agradarà molt saber de vosaltres!


Ah, i a més a més, cada dilluns posarem en funcionament un nou espai d'aprenentatge amb activitats interdisciplinàries que, de ben segur, us resultaran motivadores. No són obligatòries i podreu triar aquelles que us resultin més interessants, tal com fem habitualment en els espais de Cicle Superior a l'escola.

Recordeu que podeu continuar compartint els vostres textos, treballs, dubtes i experiències amb les vostres tutores i tutor a través del vostre compte escolaparcdelaigua.cat.

Quedar-se a casa està essent una nova oportunitat d'aprenentatge per a tothom:
*** Observeu allò que us envolta, la natura, les persones que teniu a prop, els edificis,... 

*** Penseu i feu-vos preguntes sobre el que sentiu, el que passa, els múltiples canvis que es van succeïnt,...

*** Inventeu: una obra d'art, una lletra per a una cançó, una dansa, un nou objecte, una nova melodia, una història per explicar o escenificar,...

*** I aprofiteu per conèixer més a les persones que conviuen amb vosaltres, expliqueu-vos anècdotes, moments importants de les vostres vides,...
Amb moltes ganes de veure-us, petons i abraçades de l'equip de mestres de Cicle Superior!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!