Passa al contingut principal

EL VIATGE DEL SAMI I LA NEREA

Tot va començar quan un nen i una nena que es deien Sami i Nerea van viatjar a la prehistòria.

A la seva escola van preparar un sortida a la N.A.S.A Future d´Estats Units.

Resulta que una vegada allí, els  van deixar pujar a una nau que es deia Merlot 29-28 18 Exprés. La Nerea va  clicar un botó i aleshores va resultar que els van deixar a la prehistòria (65.000.000 d´anys endarrere). El Sami va començar a cridar com un boig perquè la nau va començar a travessar l´espai i van arribar a la prehistòria. 

La nau es va fer malbé, el Sami va sortir de la nau i va començar a córrer sense control, desprès un Mamut va sortir disparat davant del Sami i va avisar a la Nerea, a ella li agradaven molt els animals i va posar-l’hi de nom Flori, li semblava molt guapa com una flor.

La Flori va preparar un viatge per explorar la zona, però aquesta va ser perseguida per uns animals salvatges molt perillosos. Entremig de la ruta Flori va caure i la Nerea i el Sami van sortir disparats. Desgraciadament la Flori va morir devorada per el animals salvatges. 

Mentrestant la Nerea i el Sami es van construir una casa individual. Al dia següent van anar per menjar i en van trobar que els va servir per dinar. Però estàvem molt preocupats perquè no tenien transport, ni menjar ni res que ells estaven acostumats. Van començar a caminar i al cap de 15 minuts van trobar la nau, es van posar a reparar-la i al cap d’una setmana ja estava llesta.

Va ser pujar-hi a anar direcció al present (2016). Tots es van sorprendre de la manera que vam arribar disparats. Vam impactar a l’habitació de la Nasa Future.


Sami i Nerea

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!