Passa al contingut principal

LA LLEGENDA DE MARLET


Avui dimarts 9 d'Abril, a l'Auditori Enric Granados de Lleida, els nens i nenes de 5è de Primària hem cantat juntament amb altres 12 escoles de Lleida l'obra titulada "La llegenda de Marlet" composada pel jove compositor Jordi Nus.
Ens ha acompanyat l'Orquestra Simfònica del Conservatori Municipal de Música de Lleida, dirigida per Dolors Ricart.





Sinopsi:
"El Nano, un jove habitant de Marlet fa temps que s'adona que falta alguna cosa al seu poble.
Una tarda de passeig coneix Takis, un vell savi, que li explica que fa molts anys hi hagué una guerra molt llarga i dura que deixà Marlet sense sentiments.
Des de llavors, els sentiments resten tancats en diferents planetes per tal que mai es tornin a barrejar.
Nano emprendrà un emocionant viatge per tal d'aconseguir que els
habitants de Marlet puguin tornar a emocionar-se."

Quina experiència! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!