Passa al contingut principal

COLÒNIES A CAMBRILS

Els nens i nenes de 2n de Primària vam anar durant els dies 14 i 15 de març de colònies a "La Marinada", de Cambrils.  Al llarg d'aquests dies vam compartir moltes vivències i nous aprenentatges.

Ens ho vam passar genial!


Comentaris

Pablo ha dit…
Gràcies a tots i a totes per aquests dies que vam passar plegats!!!!
Anònim ha dit…
GRACIESSSSSS Moltes gràcies nens i nenes, petits i menys petits... per haver pogut viure aquests momentassos amb vosaltres!! molts petoneeeeeetttttssssssss (Aïda)
Anònim ha dit…
el vídeo no pot resumir el bé que ens ho vam passar ... però ho deixa entreveure, oi? Moltes gràcies per els moments ben xulos que vam viure. Que guapos els/les de segon! (EDU) :)
Anònim ha dit…
M'ho vaig passar molt bé aquests dos dies. Gracies als profes per acompanyar-nos de colonies a Cambrils!! (Berta)
Anònim ha dit…
va ser molt xulo i ens ho vam passar molt bé aquests dos dies


JOEL
Anònim ha dit…
EM VAIG DIVERTIR QUAN VAIG BUSCAR ELS TRESORS DE LA PLATJA AMB ELS MEUS COMPANYS I COMPANYES!!!.(PAULA)

















































Anònim ha dit…
El que més em va agradar d'aquestos dies va ser la discoteca, la pista de volei i conduir el vaixell ens ho vam passar molt bé!!!!!(Laia)
Anònim ha dit…
el video es molt xulo ma agradat molt iker navarro pascua gracies a tots per passar aquestos moments tans xulos
Anònim ha dit…
M'agradat molt i me esforçat molt amb lo del video i les fotos. Som els millors de l'escola parc de l'aigua!!!!! (ALEJANDRO)
Anònim ha dit…
Aquest m´agradat molt i surtim tots molt guapos i guapes, i tambe els professors son els millors. Un peto per a tots. (ARES)
Anònim ha dit…
magradat molt el video i les fotos esteu tots molt guapos una forta abrasada amparo
Anònim ha dit…
muvai pasa molt be i ere molt divertit ana a la discoteca

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!