Passa al contingut principal

ANIMAC 2012


Fins diumenge a Lleida se celebra l'Animac 2012, la mostra Internacional de Cinema d'Animació, és per això que els dies 29 de febrer i 1 de març els nens i nenes d'educació Primària han visitat la Llotja per veure alguns dels films que es projectaran, a tots i totes ens ha agradat molt!!!!

Alguns dels alumnes de l'escola han participat en el programa Infok de TV3. Per visualitzar el vídeo clicar a l'enllaç.

ACCEDIR AL VÍDEO (min 1:10)







Comentaris

Els animals ha dit…
Em va agradar molt, la història del Grufal.
alba i joan. ha dit…
Ens ha agradat molt perque feien la pelicula del grufal.
ilargi ha dit…
ma agradat molt el grufal.
berta i iker ha dit…
ens ha agradat quan hem vist la historia del grufal.
naoufal ha dit…
ma agradat molt el grufal i la casa encantada.
jana i ayoub ha dit…
ens a agradat molt la historia del grufal.
carlos ha dit…
ens a agradat molt la historia del grufal .

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Poblenou del Delta 2024

Després de molt matinar hem arribat a Poblenou del Delta. Hem jugat una mica abans de dinar i hem gaudit de les primeres activitats: bicicletada al voltant de l'encanyissada i barques de perxa. Us deixem algunes imatges.

Colònies Coma-Ruga 2024

Benvolgudes famílies, hem passat un dia ben rebonic de platja, tirolines, jocs, bosc,... Us deixem un grapat d'imatges:  https://photos.app.goo.gl/RoMmaCNW8RCvyqML7 Bona nit!

Primer dia de colònies a Prades

 Bona nit famílies,  Avui ha estat un dia de moltes emocions en el que hem descobert el poble de Prades, hem jugat a la casa de colònies i el seu entorn proper i ens hem divertit (i fins i tot espantat!) amb les activitats que uns bandolers ens han convidat a fer durant tot el dia. Hem acabat amb una festeta amb molt moviment. Ho hem passat molt bé i ara ja som tots a dormir.  Demà arribarem cansats però amb moltes vivències a la motxilla!  Us deixem algunes fotografies per si les voleu anar mirant.  Una abraçada!