Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2024

ENS VISITEN ELS MOSSOS A 5È!

  QUÈ ENS HAN ENSENYAT ELS MOSSOS? 1- Privatitzar tota la informació de les nostres xarxes socials. (tot i que a la nostra edat no és legal tenir-ne). No donar informació personal de manera pública. 2 - Hem de compartir i consultar amb els nostres adults responsables, contrasenyes i dubtes. 3 - Tapar les càmeres dels ordinadors, mòbils i tauletes. No endur-nos aquests dispositius en situacions privades, com ara, dutxar-nos, desvestir-nos…  4. No respondre ni contactar de cap manera amb desconeguts, cal bloquejar i/o denunciar. També eliminar, denunciar i/o bloquejar comentaris no adequats. Infants de 5è

ENGLISH 3RD GRADE

During this course, the students have worked on various units such as: days of the week, months, the seasons, prepositions, clothes, telling time, daily routines, family members and descriptions. Not to mention that the “teixit d’aula” was also present during the lessons, more specifically the theme of Egypt as well as cinema; which was worked on though an oral representation of a scene from the movie “Paddington the bear”.  Click the picture below to see more pictures of the students working hard through these units.  (Fes clic a la imatge que tens a continuació per tal de poder visualitzar totes les imatges de l'alumnat treballant en aquestes unitats).

5è A - TECNOLOGIA VIRTUAL

Aquesta setmana l'hem encetat amb una proposta molt interessant i entretinguda... La Sara M, l'Arlet R. , la Jana M. i el seu pare ens han endinsat en el món de la tecnologia virtual! Ens han preparat una xerrada i una sessió pràctica sobre aquest món. La veritat, ha estat una manera ben motivadora de començar un dilluns i una nova setmana! Moltes gràcies! Cliqueu per veure'ns gaudir!    

L'àvia de l'Olau ens visita a 3r

El passat dia 5 de juny, l'àvia de l'Olau ens va venir a fer una visita a les classes de 3r.  Va anar de voluntària a un campament de refugiats saharaui i va oferir la seva col·laboració i ajut en el tema sanitari, ja que professionalment ha fet sempre d'infermera.  Va ser una experiència molt positiva que ens l'ha volgut compartir. Moltes gràcies!

Xerrades NEREU a 6è

 Avui ens ha visitat l'associació NEREU . És una entitat sense ànim de lucre, en la qual tots els seus actors s'impliquen per a sumar i oferir alternatives en la lluita contra el sedentarisme i l'obesitat infantil a les escoles.  Ens han fet una xerrada superinteressant de " La cultura de la dieta ". Com tot el que veiem a les xarxes socials no és la realitat del cànon de bellesa que ens estigmatitza moltes vegades. El més important és estar saludable i ser feliç amb tu mateix o mateixa. Ens ha agradat molt que vinguin a l'escola!